SCRÆGG Print

DAVA Foods
Glerupvej 5
9560 Hadsund

Tlf.: 98573055
Email: ljr@davafoods.com
Standnr.: M2006

 
Produktnavn:
SCRÆGG

Beskrivelse
SCRÆGG er ikke bare verdens hurtigste scrambled eggs, de er tilmed sandsynligvis verdens nemmeste - også er de økologiske.

SCRÆGG er en ny måde at tænke røræg og convenience sammen på – ganske enkelt, fordi det er så nemt. Man steamer æggene i SCRÆGG-maskinen, hvor damp og tryk er med til at udnytte det naturlige indhold af fedt i æggeblommen til at lave en lækker, cremet og helt frisk scrambled egg uden nogen form for tilsat fedtstof eller brug af gryder og pander. Også tager de kun 15 sekunder at tilberede!

Det er et koncept, som både er til To Stay og To Go, det betyder, at SCRÆGG kan sælges overalt. Det er uanset, om det kantiner, caféer, hoteller, bagerier, restauranter, tankstationer, street food og festival.

Scrambled eggs er ikke bare æg - tværtimod. SCRÆGG er nemlig scrambled eggs i bæredygtige klæder, da SCRÆGG to go koppen er lavet af naturligt og genanvendeligt kraftpapir, og både kop og gaffel er komposterbar. Det gør, at du kan nyde din SCRÆGG To Go med god samvittighed.
Derudover produceres æggene til SCRÆGG udelukkende hos økologiske ægproducenter, hvor de økologiske høns har mulighed for at udleve deres naturlige og nysgerrige natur i udearealer med minimum 70 % vegetation og 50 % træer og buske.

Også er SCRÆGG et nærende måltid: Det mætter godt på grund af det høje indhold af protein, som æg indeholder, foruden æg har alle vitaminer og mineraler på nær C-vitamin.

Produkt-link:
Se mere her

Billede 1 Billede 2 Billede 3

Tilbage