Decideret Cider Print

Decideret Cider ApS
Grønttorvet 68
2500 Valby

Tlf. / Telephone: 40891668
Email / Email address: info@decideretcider.dk
Standnr. / Standno.: J730008

 
Produktnavn / Product name:
Decideret Cider

Beskrivelse / Description
I Decideret Cider producerer vi vildgæret økocider på danske æbler. Vi anvender 2. sorteringsæbler af højeste kvalitet, som på grund af supermarkedernes krav til ensartethed ikke kan sælges til konsum. Derfor siger vi, at vores cidere er lavet på æbler, de andre ikke gad lege med.

Decideret Cider er startet af fem gamle venner og holder til på Det gamle Grønttorv i Valby, København.

Decideret Sprælsk
Sprælsk er en tør og syrlig spilopmager med et perlende humør. En vildgæret økocider, primært lavet på spiseæblet Ahrista.

Sprælsk er den ægte vare, og Mister Ahrista har fået lov at gære videre på flasken for at bevare al sin livlighed og sprælske vitalitet. En ægte københavnsk folkecider til frokost og fyraften.
De gode, skæve og skøre æbler til SPRÆLSK har vi fra økoavler Bjarne i Skibby, og selvom han ikke regelmæssigt spiller Brahms for sine æbler eller på anden måde gør krumspring for dem, så har han sørget for, at hvert et træ på den skrånende plantage har en helt ugeneret udsigt over Roskilde Fjord. If only apples had eyes..

Decideret Lystig
Som at tage en bid af et sprødt og saftigt æble. Det er tanken bag LYSTIG. Vi ville bevare smagen af æbler og samtidig tilføre den vinøse cidertørhed og dybde, som kommer af gæringen.

Lystig er en semi-tør cider med behagelig sødme. Den er lavet på økologiske overskudsæbler af høj kvalitet, hovedsageligt spiseæblet Rød Aroma. Den er vildgæret, og så kommer den på en pære(!)formet flaske og ligner i det hele taget en elskværdig lille granat.
Det er bare at stoppe en i hver brystlomme på vej til parken, og har man ingen brystlommer serverer vi den heldigvis også på fad.

Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2

Tilbage / Back