Sild i økologisk lage Print

Tenax Sild A/S
Tåsingevej 10
5800 Nyborg

Tlf. / Telephone: 65301260
Email / Email address: al@tenax.dk
Standnr. / Standno.: M9616

 
Produktnavn / Product name:
Sild i økologisk lage

Beskrivelse / Description
Bæredygtigt fiskeri
Hos Tenax Sild har man stort fokus på den gode råvare. Når man udelukkende tilbyder en økologisk lage og ikke en økologisk sild, er det ganske enkelt, fordi den økologiske sild ikke eksisterer. Sild findes ikke i opdræt, men er en stimefisk, der bliver fanget i havet. Der er dog mulighed for at vælge en bæredygtig råvare. Det gør man hos Tenax Sild, hvor alle sildevarianter er MSC-certificerede sild. Da MSC-mærkningen også bliver mere og mere udbredt i detailhandlen, er det en certificering, som man kan forvente, at mange gæster kender og vil efterspørge.

Det gastronomiske twist
Med de to nye varianter går Tenax Sild dermed forrest, når det gælder økologi og bæredygtighed i deres serie Lykkeberg 1899. Det stemmer helt overens med hele tankegangen hos producenten, fremhæver Anette Ladefoged, der er adm. direktør i Tenax Sild, der udvikler og leverer Lykkeberg:

“Vi har hele tiden fokus på at kombinere innovation med stolte traditioner. Det er de nye varianter et udtryk for. “

Med til de stolte traditioner hos Tenax Sild hører den gode råvare og de store hele fileter, der er udviklet og produceret efter gamle forædlingsmetoder. Smagsoplevelsen er dermed også et vigtigt kendetegn for de nye sild i Lykkeberg 1899. Indtil nu findes de bæredygtige sild i økologisk lage i de to populære og klassiske varianter: Marinerede sild og marinerede krydrede sild i detail og i foodservice.


Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2

Tilbage / Back