GRO Juice Print

Grøn Fokus
Karolinevej 6
4200 Slagelse

Tlf. / Telephone: 59290400
Email / Email address: moje@gronfokus.dk
Standnr. / Standno.: J7262

 
Produktnavn / Product name:
GRO Juice

Beskrivelse / Description
Vi hedder Gro fordi vores produkter er presset af friske sæsonbestemte råvarer, som har groet på den mest naturlige måde på økologiske og biodynamiske marker.
Vores mission er at skabe de mest naturlige, rene og bæredygtige produkter til gavn for krop og sjæl, naturen og miljøet.
Vi producerer naturlige produkter såsom grøntsagsjuice, is og plantemælk. Der anvendes 100% økologiske og biodynamiske sæsonbetonede råvarer. Råvarerne kommer primært fra danske gårde for at sikre en kort transporttid og dermed de mest friske råvarer.
Vi koldpresser vores friske råvarer rå og levende, undgår pasteurisering og tilsætningsstoffer og bibeholder dermed flere af de vigtige næringsstoffer. Vi forsøger at arbejde så bæredygtigt som muligt. Dette gør vi blandt andet ved at genanvende det overskydende plantekød fra vores produktion. Plantekødet sendes retur til gårdene, og bliver genanvendt som foder og naturlig gødning. Vores emballage er lavet af bæredygtige genbrugsmaterialer, og vores håb er at glasflaskerne på kreativ vis, vil blive genbrugt og udnyttet af vores kunder, når juicen er drukket.


Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more


Tilbage / Back