Verdens første 100 % biologisk nedbrydelige karton emballage Print

KLS Pureprint A/S
Klamsagervej 35
8230 Åbyhøj

Tlf. / Telephone: 24450535
Email / Email address: beh@kls.dk
Standnr. / Standno.: J7185

 
Produktnavn / Product name:
Verdens første 100 % biologisk nedbrydelige karton emballage

Beskrivelse / Description
Bionedbrydelig emballage skal understrege kvalitet og miljøbevidsthed

En af de virksomheder, som allerede er begyndt at anvende den biologisk nedbrydelige emballage er Bon Appetit Group, der leverer convenience food til bl.a. supermarkeder og luftfartsselskaber:

”En yderemballage i PurePrint karton, som er Cradle to Cradle certificeret og dermed 100% bionedbrydelig og helt fri for skadelige kemikalier og tungmetaller går helt i spænd med det, vi rigtig gerne vil signalere: At vi tænker på miljøet, på kunderne og at vi tænker på råvarerne. Vi vil gerne fortælle, at produkterne ikke er glemt i det øjeblik, de forlader fabrikken. Vi vil gerne følge dem hele vejen hjem til forbrugeren”, fortæller medejer og produktudvikler, Dorte Rosenkrantz-Kavsman. ”Derfor er det vigtigt for os, at produkterne kommer i den rette emballage med det rette budskab. Og her er den Cradle to Cradle certificerede emballage jo perfekt.”

Vi lader os tit guide af kunderne

Det var f.eks. igennem samarbejdet med kunderne, at den bionedbrydelige emballage først kom på tale. ”Vi har bl.a. kunder inden for luftfart, som har svært ved at gøre selve flyvningen miljørigtig. Derfor prøver de til gengæld at sikre, at maden der serveres ombord, er bæredygtig. Og nu har vi så kunnet mærke stor efterspørgsel efter, at også emballagen skal være i orden,” forklarer hun. ”Og også for Dansk Supermarked har en Cradle to Cradle certificeret emballage været højt prioriteret.”Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2 Billede 3 / Photo 3

Tilbage / Back