Superfood Print

Urtekram A/S
Klostermarken 20
9550 Mariager

Tlf. / Telephone: 98542288
Email / Email address: kristian.bundgaard@midsona.dk
Standnr. / Standno.: J7282

 
Produktnavn / Product name:
Superfood

Beskrivelse / Description
En Superfood defineres som en fødevare, der er god for helbred og velvære, og som er særligt rig på antioxidanter, mineraler, vitaminer og gavnlige fedtsyrer. Superfood anvendes som naturligt sundhedstilskud, der giver et næringsrigt boost. Du kan for eksempel spise dem i ren form eller oprørt i juice, vand eller mælk. Samtidig bidrager de ofte med smag eller farve til mange retter, og flere af dem tilbyder også en funktionalitet, for eksempel som fortykningsmiddel eller bindemiddel.
Brug dem i smoothies, juice, shakes, smoothiebowls, grød og shots, kom dem i pandekagedejen
eller i den hjemmelavede is, kage eller bar, eller bland dem i knækbrød, supper, drys dem på salater og alle de andre steder, hvor de kan bidrage med farve, smag, tekstur og ikke mindst et sundhedsboost. Alle varerne er økologiske og af den høje kvalitet, som i øvrigt kendetegner Urtekrams produkter.
Alle varerne har et ekstraordinært højt indhold af vitaminer, mineraler og/eller antioxidanter. Flere af dem har samtidigt et højt indhold af fibre samt gavnlige fedtsyrer. Det er rene produkter uden tilsætningsstoffer.

Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2 Billede 3 / Photo 3

Tilbage / Back