Jala’Pesco Nuggets Print

Royal Greenland A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J

Tlf.: 98154400
Email: lots@royalgreenland.com
Standnr.: M5015

 
Produktnavn:
Jala’Pesco Nuggets

Beskrivelse
Royal Greenland har lanceret nyheden Jala’Pesco Nuggets, som er navnet på en sprød nugget med velsmagende fisk og jalapenos.
Nuggetsene fås i to varianter med forskelligt fyld: Den ene består af en halv grøn jalapeno, der er lagt over fyld af saftig laks, som er hakket med squashtern, og den anden variant er en halv rød jalapeno på saftig, MSC-certificeret sej, der er hakket med tomattern. Begge nuggets er paneret og forstegt – klar til at sætte i ovnen direkte fra frost. .
Den unikke kombination af højkvalitets jalapenos og laks eller sej giver en dejlig mediumstærk smag, som sammen med den knasende sprøde panering resulterer i en lækker og velsmagende nugget.
De sprøde Jala’Pesco Nuggets er velegnede til en lang række forskellige serveringer, fx forret, street food, som snack eller på buffet. Derudover er de nemme at tilberede, da de blot skal direkte fra frost i enten ovnen eller i frituren.
På Madværkstedet kan du på Royal Greenlands stand (M5015) opleve de to slags Jala’Pesco Nuggets samt få masser af opskriftsinspiration med hjem.
Mere information fås ved henvendelse til Royal Greenland.

Produkt-link:
Se mere her

Billede 1 Billede 2

Tilbage