Menicucci - Præmieret Italiensk økologisk vin Print

Excellent Wine A/S
Industriparken 16, Lind
7400 Herning

Tlf. / Telephone: 97125777
Email / Email address: wine@excellentwine.dk
Standnr. / Standno.: D3340

 
Produktnavn / Product name:
Menicucci - Præmieret Italiensk økologisk vin

Beskrivelse / Description
Forstør billede

Menicucci Alzavola Bianco
Pris pr. enhed (flaske):

Stk. pr. kasse: 6
Indhold: 0.750 ltr.

Varenr: 39560

Menicucci
Alzavola Bianco
Antonio Menicucci plantede sine første vinstokke i 1970 i Ortona og nu tre generationer senere føres arven videre.
Menicucci producerer en bred vifte af unikke økologiske vine, lige fra de frugtfyldte til traditionelle hvide og røde varianter. Kærligheden og passionen for at lave gode vine forpligter til at levere overlegen kvalitet. Kontinuerlig innovation har bragt Menicucci op blandt Italiens mest beundrede vin brands.
Menicuccis vine har hver sin historie. Historier med charme der bringes til live gennem tæt samarbejde med kunstnere og grafiske designere, der skaber unikke etiketter.
Etiketten til Alzavola Bianco er skabt af kunstneren Fabio Di Lizio, født 1976 i Ortona, Italien. Naturens gave ”Alzavola” er en grøn og blå and, der repræsenterer livets farver. Alzavola vinen er en sand afspejling af økologisk vin, der fortolker livet og passer perfekt sammen med vores hjem, Jorden. For at kombinere naturen med vinen dvæler Alzavola stille i et vinglas.
Alzavola Bianco er en fyldig hvidvin med en rig og intens aroma. Pecorino- og Malvasiadruerne giver en elegant blomstrende bouquet og en vedholdende smag med noter af honning og vilde blomster samt en velafbalanceret syre og friskhed i eftersmagen.

Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2 Billede 3 / Photo 3

Tilbage / Back