Færdigstegt paneret ising og alaskasej Print

Royal Greenland A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J

Tlf.: 98154400
Email: lots@royalgreenland.com
Standnr.: M5015

 
Produktnavn:
Færdigstegt paneret ising og alaskasej

Beskrivelse
Royal Greenlands sortiment af færdigstegt fisk udvides nu med en færdigstegt paneret isingfilet (100-130 g) og en alaskasejfilet (50-80 g). De færdigstegte fisk er nemme og hurtige at benytte, da de er færdigstegt til en kernetemperatur på 72 °C og kun skal tøs op før brug. De bliver dog særligt lækre, hvis de varmes ved 230 °C i ca. 9 minutter direkte fra frost.
Ising (Limanda ferruginea) er en fladfisk, som på mange måder minder om rødspætten i både smag og udseende. Ising har en fantastisk blød, fyldig og rund smag og en fin og saftig konsistens. Derfor kan den med fordel bruges som et rigtig fint alternativ til netop rødspætte.
I sortimentet finder du, ud over ising og alaskasej, også rødspætte, skrubbe, rugmelspaneret sild og nuggets af alaskasej.
På Royal Greenlands stand til Madværkstedet (M5015) kan du opleve de færdigstegte fisk og få inspiration til mange forskellige anvendelsesmuligheder.
Mere info fås ved henvendelse til Royal Greenland.

Produkt-link:
Se mere her

Billede 1 Billede 2

Tilbage