Bionedbrydelige majsposer: Pak dine varer ind i et miljøvenligt alterna Print

Antalis A/S
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro

Tlf. / Telephone: 72 100 102
Email / Email address: pia.bjerg@antalis.com
Standnr. / Standno.: L9136

 
Produktnavn / Product name:
Bionedbrydelige majsposer: Pak dine varer ind i et miljøvenligt alterna

Beskrivelse / Description
Komposterbare indkøbsposer - bedre for miljø og CSR-profil
Som en nyhed har emballagefirmaet Antalis taget 100% komposterbare bæreposer i sortimentet. Poserne er fremstillet af majsbaseret bioplast, og er et miljørigtigt alternativ til traditionelle plastikbæreposer.

Plast: det nye ”fy”- ord?
Stadig flere lande og storbyer vedtager forbud mod plasticposer og andre plastprodukter. Medierne fortæller os stadig oftere og oftere, at vi mennesker spiser plastic og viser samtidigt dyr, der bliver fundet med maven fyldt med mikroplast eller viklet ind i plastikposer. Det betyder, at forbrugernes fokus på de traditionelle plasttypers negative indvirkning på natur og miljø stiger. Plastplagen, som den kaldes, er over os. Og plastikposer er ganske enkelt ved at blive dårlig CSR.

Et miljøvenligt alternativ
Affødt af det høje fokus på plast er der derfor efterspørgsel på miljøvenlige plast- og emballageprodukter, og derfor kan man nu købe bionedbrydelige indkøbsposer gennem Antalis. Poserne er fremstillet af majsbaseret bioplast, og er et miljørigtigt alternativ til traditionelle plastikbæreposer. Da poserne er lavet af majs, vil de blive til komposterbar jord, hvis de bliver smidt i naturen, og på grund af materialesammensætningen, kan poserne også klare store vægtbelastninger uden at gå i stykker.

Indgår i naturens eget kredsløb
De bionedbrydelige poser bærer en certificering, som betyder at posen kan nedbryde og kompostere i naturen, nærmere bestemt EU-standarden (EN 13432). Denne certificering har som krav, at materialet skal ”kunne indgå i naturlige kredsløb, uden at skade miljøet med kemi og andet, som ikke hører til på marker, i haver og hvor vi ellers normalt benytter kompost”

Både i Italien og Frankrig er plastposer blevet forbudt i supermarkeder, mens vi i Danmark først har butikker og butikskæder, som så småt er begyndt at indføre konceptet.

Oplev poserne på Food Expo
De bionedbrydelige poser kan på lige fod med almindelige plastikposer produceres med kundetilpasset design, logo og farve. Se, mærk og føl de bionedbrydelige majsposer på Antalis stand L9136 på Food Expo i Herning.

Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2 Billede 3 / Photo 3

Tilbage / Back