Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars Print

Valsemøllen A/S
Havnegade 58
6700 Esbjerg

Tlf.: 21777004
Email: gmt@valsemollen.dk
Standnr.: M5082

 
Produktnavn:
Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars

Beskrivelse
Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars er et hurtigt og nemt alternativ til kød – perfekt til alle os, der elsker velsmagende, grønne retter.
Den kødfri fars er baseret på kikærter og kartofler og er tilsmagt med forskellige krydderier, så farsen er lige til at røre sammen og stege på panden som små frikadeller, falafler eller bøffer.

Valsemøllen Green Life Økologisk Kødfri Fars fås i 3 varianter; Klassisk (mildt krydret), Indisk (krydret med karry) og Tomat&Timian. Ønsker du mere smag og struktur i farsen, kan du vælge at tilsætte solsikkekerner, hakkede nødder, grøntsager eller noget helt fjerde. Der er handler om at finde frem til sin egen favorit, og her sætter kun fantasien grænser.

Den økologiske kødfri fars er en del af Valsemøllen Green Life serien, som er en serie af grønne produkter, der gør det nemmere at få mere økologi og grønt ind i madlavningen. Valsemøllen Green Life er nemlig en 100 % vegetarisk og økologisk serie med produkter, der er hurtige og nemme at tilberede - til alle os, der sætter pris på økologiske råvarer og en grønnere livsstil.

Produkt-link:
Se mere her

Billede 1 Billede 2 Billede 3

Tilbage