Crémant de Bourgogne, Patriarche Print

Excellent Wine A/S
Industriparken 16, Lind
7400 Herning

Tlf. / Telephone: 97125777
Email / Email address: wine@excellentwine.dk
Standnr. / Standno.: D3340

 
Produktnavn / Product name:
Crémant de Bourgogne, Patriarche

Beskrivelse / Description
Firmaet Patriarche er grundlagt i 1780 og har hovedkontor i Beaune i Bourgogne. Af byens utallige vinkældre, der findes under gaderne ejer Patriarche langt størstedelen. Her opbevares de fineste vine fra firmaets utallige vinegårde i Bourgogne.

De stolte traditioner håndhæves også ved fremstilling af denne eksklusive Cremant de Bourgogne: Druerne udvælges nøje fra marker i flere egne af Bourgogne og vinificeres efter strenge kvalitetskrav. Den fejlfri balance opnås gennem anvendelse af forskellige druesorter: Chardonnay giver finesse og elegance, Pinot Noir giver fylde og krop, Gamay forfiner og giver lethed og en lille smule Aligoté giver liv og friskhed.

Vinen fremstilles efter traditionel ”Champagne-metode” med eftergæring på flasken. Gæringen med bundfaldet varer hos Patriarche mellem 15 og 18 måneder, hvilket er usædvanligt længe. Dette tilføjer den færdige Cremant et flot præg af modenhed og fylde.

Resultatet er en Cremant med en flot, bleggul farve, imponerende livlige bobler og en oplevelse af en særligt blød mousseren. Aromaen er elegant og udtryksfuld med noter af citrus og tørret frugt. Den harmoniske smag med fin frugt afsluttes af en vedvarende, fyldig eftersmag.

Et festligt glas som aperitif og også en flot ledsager til retter med f.eks laks.

Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2 Billede 3 / Photo 3

Tilbage / Back