Wild West BBQ kyllingestrimler, 25-45 g. Print

Euro Poultry
K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV

Tlf.: 96312500
Email: bbl@europoultry.dk
Standnr.: M2002

 
Produktnavn:
Wild West BBQ kyllingestrimler, 25-45 g.

Beskrivelse
Træd til side, cowboys… Der er en ny sherif i byen!

Navnet er Wild West BBQ. Berygtet for dens autentiske BBQ-smag med den dejlige blanding af sødme og varme. Selvom den er sprød uden på, er den stadig saftig indvendig, og sammen med den søde og krydrede smag skaber denne tekstur en fantastisk spiseoplevelse, som får folk til at rejse langvejs fra!

I Amerika er alt større, og Wild West BBQ er ingen undtagelse. Den er lavet på hele kyllingefileter, som er skåret i lange strimler og herefter paneret med BBQ. Kun de færreste kan derfor måle sig med Wild West BBQ’s smag, kvalitet og størrelse, så du kan være sikker på, at selv de mest lovløse vender trofast tilbage efter mere.

I en tid hvor det amerikanske køkken trender over hele verden, er den nye Wild West BBQ det perfekte produkt at have i hylsteret. Med den kan du håndhæve loven og opretholde orden, når populære madtrends som BBQ, Fried Chicken og Gourmet Fast Food lægger vejen forbi din by.

Den sprøde og lækre Wild West BBQ tilbyder dig desuden mange serveringsmuligheder. Perfekt til både burger, sandwich, wraps, tapas og ikke mindst som snacking eller ”chicken fries”. Smagen er faktisk så god, at den kan serveres helt uden dyppelse til. Og selvom produktet er skåret, krydret, paneret og tilberedt på forhånd, og du selv blot skal varme det, så ser det stadig hjemmelavet ud, når du serverer det i dine retter.

Kom forbi stand M2002 og hør mere om de nye, lækre Wild West BBQ Kyllingestrimler fra Top Table!

Varenummer: 1025151
Pakning: 2x2,5 kg pr. krt.


Produkt-link:
Se mere her

Billede 1

Tilbage