Lanson Green Label - Økologisk Champagne Print

Excellent Wine A/S
Industriparken 16, Lind
7400 Herning

Tlf. / Telephone: 97125777
Email / Email address: wine@excellentwine.dk
Standnr. / Standno.: D3340

 
Produktnavn / Product name:
Lanson Green Label - Økologisk Champagne

Beskrivelse / Description
Lanson blev grundlagt i 1760 af François Delamotte og er dermed verdens 3. ældste champagnehus. Hvad størrelse angår, er det i dag verdens 4. største champagnehus.

Lanson har siden begyndelsen valgt at lade Pinot Noir dominere i de fleste blends og i 1970’erne besluttede Victor Lanson kun at fremstille Champagne efter den traditionelle metode uden malolaktisk gæring.
Processen uden malolaktisk gæring garanterer en helt unik friskhed i champagnen og lader druernes oprindelige aroma udvikle sig helt perfekt.

Lanson Green Label Brut Biologique er produceret på biodynamisk dyrkede druer fra vinmarker beliggende i Verneuil i hjertet af Marne dalen. Vinstokkene står her med 1,10 m mellem hver stok og 1,05 m mellem hver række, for at give tilstrækkelig næring til hver vinstok. For at lade jorden ånde, slås græsset ikke, men ”rulleskæres” med en ”rolafaca” som er mere nænsom. Der gødes med en biodynamisk kompost og gødningsblanding fra får og heste tilsat poppelbark og høvlspåner. Grundet alle disse anstrengelser for at dyrke og producere druerne biodynamisk – er Lanson Green Label certificeret efter de strengeste regler/krav i Europa med certifikaterne: Agriculture Biologique, Bio Suisse, Ecocert og Demeter. Ydermere er flasken en letvægtsflaske produceret af genbrugsglas og etiketten er produceret af genbrugspapir.

Lanson Green Label Brut Biologique har en indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner af citrus, hvide blomster og abrikos. Farven er skinnende, klar med strågule strejf. Vinen er livlig med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft og elegance. En pragtchampagne både som aperitif eller til hele festmåltidet.


Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2 Billede 3 / Photo 3

Tilbage / Back