MSC-certificeret hellefisk Print

Royal Greenland A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J

Tlf. / Telephone: 98154400
Email / Email address: maro@royalgreenland.com;lots@royalgreenland.com
Standnr. / Standno.: M9710

 
Produktnavn / Product name:
MSC-certificeret hellefisk

Beskrivelse / Description
Bæredygtighed er ikke et nyt begreb, men bestemt heller ikke et fænomen, der har mistet sin betydning. Tværtimod. Inden for fiskeri er især ét mærke dominerende, nemlig MSC-mærket, som står for bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri.
Til Foodexpo kan du som noget helt nyt opleve Royal Greenlands nye MSC-certificerede hellefisk fra udenskærs fiskeri i Vestgrønland. Fiskeriet blev MSC-certificeret i 2017, og i Royal Greenlands sortiment fås fra foråret 2018 MSC-certificerede naturelle hellefiskefileter uden skind samt kold- og varmrøgede hellefiskefileter og -portioner.
Den grønlandske hellefisk har kridhvidt kød, en sød og smøragtig umamismag og en blød, lækker konsistens. Den anses som en stor delikatesse og kan spises på et utal af måder med mange forskellige slags tilbehør og som forret, hovedret og på buffeter.
MSC-certificering er én måde at afspejle bæredygtighed, men hos Royal Greenland gør vi også andet for at værne om planeten. Et eksempel er, at vi løbende arbejder på at kunne udnytte så meget som muligt af de fisk og skaldyr, vi fanger. Derfor udnytter vi i gennemsnit hele 90 % af hellefisken, da kun skind og ben kasseres.


Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2

Tilbage / Back