Hobart tunnelmaskiner Print

Hobart Scandinavia ApS
Håndværkerbyen 27
2670 Greve

Tlf. / Telephone: 43905012
Email / Email address: md@hobart.dk
Standnr. / Standno.: L9270

 
Produktnavn / Product name:
Hobart tunnelmaskiner

Beskrivelse / Description
Hobart ECOMAX, PROFI of PREMAX serie, dækker alle tænkelige behov inden for opvask i et storkøkken miljø.

Vælg mellem 3 modeltyper:

Ecomax (CS):
Ecomax økonomi tunnelmaskine dækker behovet når mængden af vaskegrej bliver for stort til en hættemaskine. Ecomax serien er en prisvenlig økonomisk udgave af PROFI. Maskinerne leveres med 2 hastigheder som standard. Maskinerne er simpelt opbygget, med mulighed for tilvalg af f.eks. varmegenvinding: Konstruktionen er som PROFI serien, robust og driftsikker, men ikke helt så økonomiske i drift. Ecomax er perfekt til det mindre køkken, eller restaurant, som ønsker en trofast, hurtig og billig tunnelmaskine, der leverer et konstant og godt resultat hver gang!
PROFI (CN):
PROFI serien - alt, hvad den professionelle bruger har behov for. Denne populære produktserie fra HOBART er velegnet overalt, hvor kravet om renlighed er alfa og omega. Maskinerne i PROFI serien opfylder de strengeste hygiejnemæssige krav, de kan tilpasses mængden af vaskegrej, og de tager højde for, hvor snavset vaskegrejet er. Maskinerne kombinerer effektiv opvask med særdeles høj brugervenlighed og lave driftsomkostninger. Det store udvalg af ekstraudstyr sikrer, at PROFI serien kan tilpasses ethvert behov.

PREMAX (CP):
PREMAX serien er det perfekte valg til brugere, der stiller endnu større krav til en professionel opvaskemaskine, fordi PREMAX sætter nye standarder på alle områder. Minimale driftsomkostninger og imponerende brugervenlighed kombineret med maksimal ydelse. PREMAX serien er den mest økonomiske og innovative serie af opvaskemaskiner på markedet. Ud over PROFI maskinernes egenskaber udmærker maskinerne i PREMAX serien sig ved deres helt unikke produktkarakteristika og er det ideelle valg til brugere med de allerstrengeste krav til perfekte vaskeresultater.


Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1

Tilbage / Back