Varimixer – KODIAK 20 liter Print

Varimixer A/S
Kirkebjerg Søpark 6
2605 Brøndby

Tlf. / Telephone: 43442288
Email / Email address: lg@varimixer.com
Standnr. / Standno.: L9174

 
Produktnavn / Product name:
Varimixer – KODIAK 20 liter

Beskrivelse / Description
Varimixer har designet en helt ny røremaskine baseret på seks måneders intensive studier ude hos køkkenpersonalet i de danske storkøkkener.
Ergonomisk design
Rygsmerter er ikke fremmed for dem der arbejder i et køkken. KODIAK har en konstruktion som gør, at den kan betjenes fra start til slut i opretstående ergonomisk stilling – uden løft.
Kedelvognen har en permanent højde på 91,5 cm, hvilket sikrer at kedlen til enhver tid transporteres i bordhøjde. Kedelvogn og kedel køres direkte ind i og ud af røremaskinen i en ergonomisk højde og dermed skal du ALDRIG løfte kedlen og dens indhold.
Ligeledes er betjeningspanelet monteret i en ergonomisk vinkel og med ekstra store knapper, som er lette at aflæse og er nemme at betjene og rengøre.
Den gode ergonomi giver glade medarbejdere med mindre sygefravær.

Revolutionerende patenteret sikkerhedsskærm
Mange oplever sikkerhedsskærme som en forhindring i arbejdet, fordi den besværliggør adgangen til produktet og er svær at rengøre.
Den nye KODIAK har en sikkerhedsskærm som alle vil elske at arbejde med. Den er gennemsigtig og har en indbygget bred ifyldningstragt. Skærmen er fastgjort med magneter, helt uden mekaniske beslag, så den kan fjernes og rengøres i et snuptag i opvaskemaskinen op til 90 grader. Samtidig fungerer magneternene som sikkerhedsafbrydere, så maskinen ikke kan køre uden skærmen.
Denne løsning gør sikkerhedsskærmen og røremaskinen meget lettere at rengøre, hvilket er medvirkende til at KODIAK er den mest hygiejniske røremaskine på verdensmarkedet.
KODIAK skærmen er patent godkendt nr. ”Danish patent application no. DK 2013 70315 and Registered Community Design no. 002253385-1-7”.
Pladsbesparende kedelvogn
Den nye KODIAK kedelvogn er din nye ven i køkkenet.
Du sparer plads fordi du bruger den, når du henter ingredienser og ved efterfølgende udportionering.
Denne feature har i flere generationer været efterspurgt af storkøkkenpersonale over hele verden - Nu er den her!

Brugervenlig kedel
Det er svært at lave ordentlig mad, uden at man kan se hvad man laver.
Mange af de køkkenmedarbejdere vi talte med, er vant til at skulle stoppe maskinen for at kunne kontrollere kvaliteten af deres mad. For at eliminere disse tidskrævende og besværlige stop, har KODIAK en ekstra bred kedel og en smal konstruktion omkring rørehovedet, hvilket øger synligheden af indholdet.
Dette sikrer at der kan foretages kvalitetskontrol uden maskinstop, hvilket sparer dyrebar tid.

Innovativt design af piskeris
Det mest anvendte værktøj i en røremaskine er piskeriset, som bliver brugt til mange forskellige opgaver. Vi gjorde det til vores mission, at lave det mest holdbare og samtidig det mest effektive piskeris i verden.
Det nye piskeris i KODIAK er ligesom kedlen blevet bredere og kortere, hvilket øger periferihastigheden og dermed reducerer blandingstiden. Piskerisets nye design reducerer belastningen i ristrådene og øger risets holdbarhed.
Slutbrugerne er begejstrede for slutresultatet og de glæder sig over en lettere, hurtigere og mere ergonomisk hverdag i køkkenet.


Link til hjemmeside / Link to website:
Se mere her / See more

Billede 1 / Photo 1 Billede 2 / Photo 2

Tilbage / Back